خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب
A
تاس كباب
مواد لازم:
گوشت یا مرغA A A A A A A A A A A A A A A A A A 250گرم
پیازحلقه شدهA A A A A A A A A A A A A A A A A A 1عددمتوسط
هویج حلقه شدهA A A A A A A A A A A A A A 100گرم
بادنجان حلقه شدهA A A A A A A A A A 100گرم
سیب درختى ورقه شدهA A A A A A 100گرم
به ورقه شدهA A A A A A A A A A A A A A A A A A 100گرم
گوجه فرنگى ورقه شدهA A A A A A A A 250گرم
سیرA A A A A A A A A A A A A A A A 5حبه
فلفل دلمه اى رنگى حلقه شدهA A A A A A A A 100 گرم
سیب زمینى حلقه شدهA A A A A A A A A A A A A A 200گرم
آلوى خورشتىA A A A A A A A 30عدد
رب گوجه فرنگىA A A A A A A A 100 گرم
نمك و فلفلA A A A A A A A A A A A A A به مقدار لازم
زردچوبهA A A A A A A A A A A A A A A A A A 7گرم
آبلیموA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 20 گرم
ادویهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 7گرم
روغنA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 25 گرم
طرز تهیه:
گوشت یا مرغ را ته ظرف قرار دهید و روى آن پیازها را چیده سپس فلفل دلمه اى ،بادنجان ها ،به ، سیب درختى ، گوجه فرنگى و سیب زمینى ها را به ترتیب روى هم چیده و در لا به لاى مواد آلو و سیر قرار مى دهیم ودر آخر رب گوجه فرنگى را داخل 2لیوان آب همراه با زردچوبه ، نمك و فلفل ، ادویه ، آبلیمو و روغن خوب مخلوط كرده و روى تاس كباب ریخته و روى حرارت قرار مى دهیم تا به جوش آید سپس حرارت را كم كرده تا كاملا پخته شود.