خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب 97/8/26

خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب 97/8/26

خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب 97/8/26

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه تاس کباب

تاس كباب

مواد لازم:

گوشت یا مرغA A A A A A A A A A A A A A A A A A  250گرم

پیازحلقه شدهA A A A A A A A A A A A A A A A A A  1عددمتوسط

هویج حلقه شدهA A A A A A A A A A A A A A  100گرم

بادنجان حلقه شدهA A A A A A A A A A  100گرم

سیب درختى ورقه شدهA A A A A A  100گرم

به ورقه شدهA A A A A A A A A A A A A A A A A A  100گرم

گوجه فرنگى ورقه شدهA A A A A A A A  250گرم

سیرA A A A A A A A A A A A A A A A  5حبه

فلفل دلمه اى رنگى حلقه شدهA A A A A A A A  100 گرم

سیب زمینى حلقه شدهA A A A A A A A A A A A A A  200گرم

آلوى خورشتىA A A A A A A A  30عدد

رب گوجه فرنگىA A A A A A A A  100 گرم

نمك و فلفلA A A A A A A A A A A A A A  به مقدار لازم

زردچوبهA A A A A A A A A A A A A A A A A A  7گرم

آبلیموA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  20 گرم

ادویهA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  7گرم

روغنA A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A  25 گرم

طرز تهیه:

گوشت یا مرغ را ته ظرف قرار دهید و روى آن پیازها را چیده سپس فلفل دلمه اى ،بادنجان ها ،به ، سیب درختى ، گوجه فرنگى و سیب زمینى ها را به ترتیب روى هم چیده و در لا به لاى مواد آلو و سیر قرار مى دهیم ودر آخر رب گوجه فرنگى را داخل 2لیوان آب همراه با زردچوبه ، نمك و فلفل ، ادویه ، آبلیمو و روغن خوب مخلوط كرده و روى تاس كباب ریخته و روى حرارت قرار مى دهیم تا به جوش آید سپس حرارت را كم كرده تا كاملا پخته شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها