آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو 97/8/22

آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو 97/8/22

آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو 97/8/22

معرفی برنامه

آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو

مواد اولیه سوپ لبو :

لبو 700 گرم

سیبزمینی 300 گرم

هویج 2 عدد

نمك،فلفل، آویشن،زیره، رزماری به دلخواه

سیر 3 حبه

پیاز 1 عدد

مرغ 200 گرم

سركه 2 ق غ

خامه 1/2 پیمانه

شوید 2 ق غ

عصاره گوشت یا مرغ 1 ق غ

روغن یا كره به مقدار لازم

پیازهای نگینی خورد شده را با روغن سرخ كرده و سپس سیر و ادویه ها را اضافه نموده و خوب تفت میدهیم و مرغ را به قابلمه اضافه میكنیم. حال سبزیجات و سركه را اضافه نموده تا با شعله كم یك ساعت بپزد. بعد مرغ و دو عدد لبوی درسته را خارج كرده و نگینی خورد كرده كنار گذاشته. سوپ را با گوشكوب برقی یا میكسر یكدست كرده و مرغ و لبو را افزوده و 10 دقیقه به آن اجازه میدهیم تا سوپ ما جا افتاده و در پایان خامه را اضافه مكنیم و إز شعله برداشته و نوش جان میفرمایید. كمی لیمو هم می توانید زمان میل كردن اضافه كنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها