آقای زنجانی آموزش تهیه سوپ لبو
A
مواد اولیه سوپ لبو :
لبو 700 گرم
سیبزمینی 300 گرم
هویج 2 عدد
نمك،فلفل، آویشن،زیره، رزماری به دلخواه
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد
مرغ 200 گرم
سركه 2 ق غ
خامه 1/2 پیمانه
شوید 2 ق غ
عصاره گوشت یا مرغ 1 ق غ
روغن یا كره به مقدار لازم
پیازهای نگینی خورد شده را با روغن سرخ كرده و سپس سیر و ادویه ها را اضافه نموده و خوب تفت میدهیم و مرغ را به قابلمه اضافه میكنیم. حال سبزیجات و سركه را اضافه نموده تا با شعله كم یك ساعت بپزد. بعد مرغ و دو عدد لبوی درسته را خارج كرده و نگینی خورد كرده كنار گذاشته. سوپ را با گوشكوب برقی یا میكسر یكدست كرده و مرغ و لبو را افزوده و 10 دقیقه به آن اجازه میدهیم تا سوپ ما جا افتاده و در پایان خامه را اضافه مكنیم و إز شعله برداشته و نوش جان میفرمایید. كمی لیمو هم می توانید زمان میل كردن اضافه كنید.