خانم صادقی آموزش تهیه کراکت بادمجان
A
کراکت بادمجان
مواد اولیه:
بادمجان کبابA A A A A A A 3 عددA A A A
جعفری ? الی ?قاشق سوپخوری
سیب زمینیA A A A A A A A A 2 عدد
پنیر پارامسانA A A A A A A 50 گرم
نمک و فلفل سیاهA A A به میزان لازم
پودر سوخاری A A A A A 1 بسته ???گرمی
روغن ذرت جهت سرخ کردنیA A A A A A A A A به میزان لازم
سیر آسیاب شده A A A A 3حبه
پنیر پیتزا A A A A A A A A A A A 150 گرم
آردسفید A 50 گرم
تخم مرغ ?الی?عدد
دستور تهیه:A A A A A A A A
1.ابتدا با دمجان ها را کبابی کرده دانه های داخل آن را جدا کرده و آن را ساطوری میکنیم
2.سیب زمینی را پخته و داخل بادمجان رنده می کنیم و سیر آسیاب شده و ادویه ها به آن اضافه می شود.
3.بعد از این که تمام مواد را خوب مخلوط کردیم. اگر مواد بدست چسبید تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید تا جایی که مواد بدست نچسبد و خوب فرم بگیرد
4.از مواد به اندازه یک گردو جدا کرده و در آرد سوخاری قرار داده و به آن شکل داده و آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم