خانم محقق آموزش تهیه فسنجان رستورانی 97/8/12

خانم محقق آموزش تهیه فسنجان رستورانی 97/8/12

خانم محقق آموزش تهیه فسنجان رستورانی 97/8/12

معرفی برنامه

خانم محقق آموزش تهیه فسنجان رستورانی

فسنجان رستورانی

مواد لازم

مرغ نصف ?عدد

گردوی خردشده یک ونیم لیوان

آردگندم یاسنگک ? ق غ

شکر ?ق غ

رب انارنصف لیوان

سیب پوره شده ?عدد

پیاز داغ ?ق غ

گلاب ?ق غ

زعفران ?تا? ق غ

آب مرغ ?لیوان

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

آرد رو تفت میدیم تابوی خامیش گرفته بشه گردوی خردشده رو هم اضافه میکنیم تفت میدیم بعد مرغ پخته وخردشده سپس پیازداغ بعدپوره سیب خوب تفت میدیم آب مرغ اضافه میکنیم کمی بعد رب انار وشکر اضافه میکنیم آخرپخت برای اینکه جابیفته دوسه تایخ به مواد میزنیم شوک واردمیشه وبه روغن میفته

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها