خانم بخشی آموزش طرز تهیه رولت خرما
A
مواد لازم رولت خرما
تخم مرغ 5 عدد
شكر 120 گرم
عسل یك ق سوپ خوری
آب جوش 50 میلی لیتر
آرد 135 گرم
وانیل یك چهارم ق چایخوری
مواد میانی رولت
خرمای پوره شده یك پیمانه
پودر مغز گردو یك چهارم پیمانه
پودر دارچین یك چهارم ق چایخوری
طرزتهیه :
فررا دردمای 200درجه قراردهید.کف سینی ??*?? را با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.سفیده را با نصف شکركاملا بازهمزن برقی بزنید تا کامل فرم بگیرد و حجم بگیرد ،زرده تخم مرغ را با نصف شکر بزنیدتا پف کند ،وانیل وآب جوش وعسل یا شربت غلیظ رابه ارامی به مخلوط بالا اضافه کنید و مواد را داخل سینی فر كه كاغذ روغنی انداخته اید پهن کنید و داخل فر به مدت هشت دقیقه بگذارید.
بعد از پخت کامل نان ،خرمای پوره شده و مغز گردو پودر شده وپودر دارچین را باهم مخلوط کرده وروی رولت پخش كنیدو رول كنید ودر صورت دلخواه روی رولت را با شكلات آب شده تزیین كنید وپس از یك ساعت استراحت،،رولت رابه اندازه دلخواه برش بزنید ودرظرف سرو بچینید .