خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج
A
آلو اسفناج
مواد لازم:
پیاز 1عدد
اسفناج 1كیلو
گوشت مغز ران گوسفند 250 گرم
آلو خورشتى 30 عدد
آبغوره 1/2 پیمانه
روغن به میزان لازم
نمك،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینى خرد كرده روى حرارت گذاشته تا سبك شود سپس گوشت ،فلفل و زردچوبه را اضافه كرده كمى تفت مى دهیم سپس در ظرفى دیگر اسفناج كه به اندازه یك بند انگشت خرد شده را مى ریزیم و روى حرارت قرار مى دهیم تا آب آن جمع شود. سپس 1قاشق روغن به اسفناج اضافه مى كنیم و تفت مى دهیم. اسفناج تفت داده شده را به گوشت و پیاز اضافه مى كنیم با 4 لیوان آب مى گذاریم بپزد.1ساعت بعد آلو،آبغوره را به آن اضافه مى كنیم بعد از اینكه گوشت پخت نمك را مى افزاییم.