خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج 97/7/28

خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج 97/7/28

خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج 97/7/28

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه خورشت آلو اسفناج

آلو اسفناج

مواد لازم:

پیاز 1عدد

اسفناج 1كیلو

گوشت مغز ران گوسفند 250 گرم

آلو خورشتى 30 عدد

آبغوره 1/2 پیمانه

روغن به میزان لازم

نمك،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینى خرد كرده روى حرارت گذاشته تا سبك شود سپس گوشت ،فلفل و زردچوبه را اضافه كرده كمى تفت مى دهیم سپس در ظرفى دیگر اسفناج كه به اندازه یك بند انگشت خرد شده را مى ریزیم و روى حرارت قرار مى دهیم تا آب آن جمع شود. سپس 1قاشق روغن به اسفناج اضافه مى كنیم و تفت مى دهیم. اسفناج تفت داده شده را به گوشت و پیاز اضافه مى كنیم با 4 لیوان آب مى گذاریم بپزد.1ساعت بعد آلو،آبغوره را به آن اضافه مى كنیم بعد از اینكه گوشت پخت نمك را مى افزاییم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها