خانم صادقی آموزش تهیه مرغ کامل مجلسی
A
مرغ کامل مجلسی
یک مرغ ?کیلو گرم تا ?کیلو و ??? گرم
پیاز ?عدد بزرگ
کره ??? گرم
آبلیمو تازه ?استکان
زعفران دم کرده ?/?استکان
نمک و فلفل سیاه ،فلفل پاپریکا ، دارچین و زنجبیل مقداری
فلفل دلمه ?/? عدد
گوجه گیلاسی ?? عدد
زرشک تازه. مقداری
روغن کنجد. مقداری
طرز تهیه :
مرغ را کاملا شسته اجازه دهید تا خشک شود
سپس از ??الی??ساعت قبل آنرا مرینت میکنیم با فلفل پاپریکا و سیاه و دارچین و زنجبیل و نمک و زعفران مزه دار میکنیم .
سپس کره را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم و زیر پوست مرغ قرار میدهیم و آبلیمو و زعفران را به تمام مرغ آغشته میکنیم.
پیازها را حلقه حلقه برش داده و در کف قابلمه چیده و کمی روغن کنجد میریزیم ومرغ مرینت شده را ?الی?ساعت بستگی به اندازه مرغ دارد با حرارت بسیار پایین می پزیم