خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب 97/7/22

خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب 97/7/22

خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب 97/7/22

معرفی برنامه

خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب

کیک سیب

:مواد لازم :

کره????250 گرم

شکر????250 گرم

تخم مرغ???3 عدد

عسل????4/1 پیمانه

آرد????300 گرم

بیکینگ پودر???1و2/1 قاشق چایخوری

زنجبیل????1 قاشق سوپخوری

دارچین????1 قاشق سوپخوری

سیب رنده شده???170 گرم

شیر????3/2 پیمانه

روش تهیه :

کره و شکر را خوب هم زده .سپس تخم مرغها را تک تک افزوده و به هم زدن ادامه دهید .عسل را با مواد مخلوط کرده و بعد تمام مواد خشک و بعد سیب را با مواد ترکیب کنید و در آخر شیر را بیفزایید . مایه ی آماده را در دو قالب با قطر 21 سانتیمتر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید . 5 دقیقه بعد از پخت کیکها را از قالب خارج کرده و خنک کنید. در صورت تمایل بین کیک ها خامه مالیده و با خمیر فوندانت و سیب تزیین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها