خانم امیری آموزش تهیه کیک سیب
A
کیک سیب
:مواد لازم :
کره????250 گرم
شکر????250 گرم
تخم مرغ???3 عدد
عسل????4/1 پیمانه
آرد????300 گرم
بیکینگ پودر???1و2/1 قاشق چایخوری
زنجبیل????1 قاشق سوپخوری
دارچین????1 قاشق سوپخوری
سیب رنده شده???170 گرم
شیر????3/2 پیمانه
روش تهیه :
کره و شکر را خوب هم زده .سپس تخم مرغها را تک تک افزوده و به هم زدن ادامه دهید .عسل را با مواد مخلوط کرده و بعد تمام مواد خشک و بعد سیب را با مواد ترکیب کنید و در آخر شیر را بیفزایید . مایه ی آماده را در دو قالب با قطر 21 سانتیمتر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید . 5 دقیقه بعد از پخت کیکها را از قالب خارج کرده و خنک کنید. در صورت تمایل بین کیک ها خامه مالیده و با خمیر فوندانت و سیب تزیین کنید.