خانم حسینی آموزش تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی و اسفناج 97/7/18

خانم حسینی آموزش تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی و اسفناج 97/7/18

خانم حسینی آموزش تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی و اسفناج 97/7/18

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه کوکوی لوبیا چشم بلبلی و اسفناج

کوکوی لوبیا چشم بلبلی واسفناج

لوبیا چشم بلبلی ??? گرم

اسفناج ??? گرم

سیر سبز ?? گرم

پیاز رنده شده ?? گرم

تخم مرغ ?عدد

ادویه ( زنجبیل ؛فلفل سیاه؛زردچوبه ؛آویشن)

ارد سبوس دار ??گرم

درصورت نداشتن ارد سبوسدار میتوانیم از ارد وسبوس جداگانه هرکدام ?? گرم تهیه کنیم

طرز تهیه

ابتدا لوبیاها رابعداز نفخ گیری اجازه میدهیم تا خوب پخته شوند بعددر ظرفی ریخته واسفناج وپیاز وسیر وتخم مرغ وارد وسبوس وادویه هارا اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم میتوانیم با گوشتکوب برقی یا غذاهاساز ریخته وخوب له میکنیم یا میتوانیم لوبیا هارا بصورت کامل بریزیم

بعداز اماده شدن وخوب هم زدن به اندازه ها وشکل های که دوست داریم با دست یا قالب در میاوریم وداخل روغن داغ میگذاریم تا با حرارت متوسط سرخ شودوبعد باسبزیجات ونان تازه میل کنید

شربت دارچین عسل

ابتدا دارچین هارا اجازه میدهیم با اب به مدت یکساعت بجوشد اب لیموی تازه در صورت تمایل اضافه میکنیم وقتی شربت ولرم شد عسل را اضافه میکنیم

اگر با شکر قهوه ای یا سفید درست کردید از همان ابتدا شکررا اضافه کنید وبگذارید با چوب دارچین و ابلیموی تازه واب بجوشد بعداز یکساعت صاف کنید

میتوانید از عرق دارچین اب و عسل وابلیمو با هم نیز استفاده کنید

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها