خانم حسینی آموزش تهیه باقلوای قارچ و ذرت 97/7/11

خانم حسینی آموزش تهیه باقلوای قارچ و ذرت 97/7/11

خانم حسینی آموزش تهیه باقلوای قارچ و ذرت 97/7/11

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش تهیه باقلوای قارچ و ذرت

باقلوای قارچ وذرت

مواد لازم

قارچ ??? گرم

ذرت ??? گرم

اسفناج ??? گرم

خمیر نازک (یوفکا) ?ورقه

پیاز داغ ?? گرم

سیر ?? گرم

سبوس گندم ?? گرم

روغن کنجد

(سس باقلوا)

گوجه فرنگی رنده شده ??? گرم

جعفری خورد شده ???گرم

پیاز ??? گرم

ادویه (دارچین فلفل )

ابتدا مواد سس رادر ظرفی ریخته واجازه میدهیم تا کمی حرارت ببیند بعد در ظرف موردرا چرب کرده یک لایه خمیر را میگذاریم وباسیروسبوس وروغن کنجدچرب میکنیم این کار را تا سه لایه از خمیر را انجام میدهیم بعد ذرت و قارچ واسفناج را اضافه کرده ویک لایه از خمیر را روی مواد میگذاریم ودوباره سیروسبوس وروغن مال میکنیم تا سه لایه انجام میدهیم وروی حرارت ملایم گاز میگذاریم و روی باقلوا هارا برش زده و سسی که از قبل اماده کرده بودیم را اضافه میکنیم واجازه میدهیم تا بپزد

میتوانیم از??? گرم ارد ویک عدد تخم مرغ و??? میلی لیتراب را خوب زده وخیلی نازک روی تابه بریزیم وروی حرارت ملایم وتا شش لایه میتوانیم بصورت نازک استفاده کنیم

میتوانیم از خمیرهای نازک اماده استفاده کنیم

یا میتوانیم خمیرنان را بصورت کاملا نازک وردنه واستفاده کرده

شربت ریحان

ریحان ????گرم

اب لیمو ترش تازه ???میلی لیتر

شکر قهوه ای ???? گرم

همه مواد را در در قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا با آب به مدت نیم ساعت بجوشد بعد حرارت را خاموش کرده وقتی سرد شد دربطری های شیشه ای بریزید ودر جای خنک نگهداری کنید

بهتراست بجای شکر از عسل استفاده شود وقتی شربت ولرم شد میتوانیم عسل اضافه کنیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها