آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو
مواد لازم برای تهیه وینگز با سس باربیكیو :
بال و كتف 1 كیلو
سیر 3 حبه
روغن زیتون،نمك، آویشن و فلفل سیاه به مقدار لازم
سس:
كچاپ( سس گوجه) 2 پیمانه
سس خردل 2 ق غ
سس سویا 2 ق غ
سركه 1/2 پیمانه
پودر پیاز،سیر، فلفل سیاه، پاپریكا، نمك، از هر كدام 1 ق غ
شكر 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
در تابه ای كچاپ،سس خردل،سویا سسو سركه را حرارت داده تا گرم شوند و سپس ادویه ها و شكر را اضافه نموده و با حرارت خیلی كم اجازه میدهید 1 ساعت سس ما آماده شود. حال بال و كتف ها را همراه به سیر و ادویه ها و روغن آشته كرده و مزه دا میكنیم، روی آن را بسته و چند ساعت داخل یخچال به آن استراحت میدهیم، حال بال و كتف ها را به سسی كه آماده كردیم كاملا آغشته كرده و روی منقل،گریل یا داخل فر و ماهیتابه آن ها را پخته و در حالی كه مرغ ما روی حرارت قرار دارد از سس روی آن با قلمو آغشته كنید و در نهایت بعد از پخت كامل همراه با سس اضافه میل بفرمایید.