آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو 97/7/10

آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو 97/7/10

آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو 97/7/10

معرفی برنامه

آقای زنجانی آموزش تهیه کتف و بال کبابی با سس باربیکیو مواد لازم برای تهیه وینگز با سس باربیكیو : بال و كتف 1 كیلو سیر 3 حبه روغن زیتون،نمك، آویشن و فلفل سیاه به مقدار لازم سس: كچاپ( سس گوجه) 2 پیمانه سس خردل 2 ق غ سس سویا 2 ق غ سركه 1/2 پیمانه پودر پیاز،سیر، فلفل سیاه، پاپریكا، نمك، از هر كدام 1 ق غ شكر 1/2 پیمانه طرز تهیه: در تابه ای كچاپ،سس خردل،سویا سسو سركه را حرارت داده تا گرم شوند و سپس ادویه ها و شكر را اضافه نموده و با حرارت خیلی كم اجازه میدهید 1 ساعت سس ما آماده شود. حال بال و كتف ها را همراه به سیر و ادویه ها و روغن آشته كرده و مزه دا میكنیم، روی آن را بسته و چند ساعت داخل یخچال به آن استراحت میدهیم، حال بال و كتف ها را به سسی كه آماده كردیم كاملا آغشته كرده و روی منقل،گریل یا داخل فر و ماهیتابه آن ها را پخته و در حالی كه مرغ ما روی حرارت قرار دارد از سس روی آن با قلمو آغشته كنید و در نهایت بعد از پخت كامل همراه با سس اضافه میل بفرمایید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها