خانم کامیار آموزش تهیه رول بادمجان
A
رول بادمجان
مواد مورد نیاز:
بادمجان قلمی ................... 6 عدد
پنیرخامه ای ........................200 گرم
پنیرمحلی پرچرب ...............200 گرم
كنجد ..................................... 1 ق.س
نعنا تازه خردشده ................ 10 شاخه
سیاه دانه ............................. 1 ق.چ
پوست لیمو رنده شده ........1/2 ق.چ
فلفل سیاه و نمك
روغن
خلال دندان
روش تهیه :
بادمجان ها را با پوست بصورت ورقه های نازك برش دهید و سرخ كنید (برشته نشود)
در ظرفی كنجد، پنیرخامه ای، پنیرمحلی، سیاه دانه، نعنا تازه ، پوست لیمو رنده شده را مخلوط كرده و نمك وفلفل آن را اندازه كنید.
از مواد به اندازه 1 قاشق روی بادمجان قرار داده و رول كرده و با خلال دندان فیكس میكنیم و همراه با گوجه یا زیتون تزیین میكنیم.
این یك فینگرفود فوری و خوشمزه است.
@