خانم الوند آموزش تهیه شامی رشتی (ترشه شامی) 97/7/5

خانم الوند آموزش تهیه شامی رشتی (ترشه شامی) 97/7/5

خانم الوند آموزش تهیه شامی رشتی (ترشه شامی) 97/7/5

معرفی برنامه

خانم الوند آموزش تهیه شامی رشتی (ترشه شامی)

شامی رشت( ترشه شامی)

گوشت گوساله چرخ شده. ??? گرم

جعفری ساطوری. ?/?پیمانه

تخم مرغ ?عدد

سیب زمینی متوسط ?عدد

آب نارنج یا آبغوره. ?/? پیمانه

روغن نمک وفلفل به میزان لازم

طرزتهیه:

همه ی مواد به جز ابغوره یا نارنج را با هم مخلوط کرده ورز میدهیم.

بعد از مواد به اندازه ی یک تخم مرغ از مواد برداشته گرد کرده ودر کف دست کاملا پهن میکنیم وبا انگشت اشاره در دسط ان یک سوراخ ایجاد میکنیم ودر تابه ای که روی گاز است روغن ریخته وشامی ها را سرخ میکنیم .بعد از اتمام کار تمام شامی را مجدد در تابه چیده واب نارنج یا ابغوره را اضافه میکنیم درب تابه گداشته و?? دقیقه با شعله کم زمان میدهیم تا کاملا ترشی بخورد شامی ها برود.

اکنون ترش شامی اماده است.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها