خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل 97/7/4

خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل 97/7/4

خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل 97/7/4

معرفی برنامه

خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل

کیک با روکش نارگیل

آرد :??? گرم

شکر :??? گرم

ماست : ?/? پیمانه

روغن مایع :?/? پیمانه

تخم مرغ : ? عدد

وانیل: ?/? قاشق چایخوری

بکینگ پودر : ? قاشق مربا خوری

پودر نارگیل : ?پیمانه

شکر: ? قاشق سوپخوری

خامه صبحانه : ?پیمانه

شیر: حدود ?/? پیمانه

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را با وانیل بزنید تا کمی روشن شود. سپس ماست و روغن را اضافه کنید و مخلوط نمایید. آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. مایع کیک را درون قالبی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. مخلوط پودر نارگیل و یک قاشق سوپخوری شکر را روی سطح کیک بریزید. قالب را ??-?? دقیقه درون فر ??? درجه سانتی گراد که از قبل روشن کرده اید قرار دهید. وقتی کیک را از فر بیرون آوردید کیک را برش بزنید و خامه را که با شیر رقیق کرده اید روی کیک بریزید.

کیک را پس از سرد شدن میل نمایید.

رویه کیک زیاد طلایی نشود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها