خانم محمدلو آموزش تهیه کیک با روکش نارگیل
A
کیک با روکش نارگیل
آرد :??? گرم
شکر :??? گرم
ماست : ?/? پیمانه
روغن مایع :?/? پیمانه
تخم مرغ : ? عدد
وانیل: ?/? قاشق چایخوری
بکینگ پودر : ? قاشق مربا خوری
پودر نارگیل : ?پیمانه
شکر: ? قاشق سوپخوری
خامه صبحانه : ?پیمانه
شیر: حدود ?/? پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را با وانیل بزنید تا کمی روشن شود. سپس ماست و روغن را اضافه کنید و مخلوط نمایید. آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. مایع کیک را درون قالبی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. مخلوط پودر نارگیل و یک قاشق سوپخوری شکر را روی سطح کیک بریزید. قالب را ??-?? دقیقه درون فر ??? درجه سانتی گراد که از قبل روشن کرده اید قرار دهید. وقتی کیک را از فر بیرون آوردید کیک را برش بزنید و خامه را که با شیر رقیق کرده اید روی کیک بریزید.
کیک را پس از سرد شدن میل نمایید.
رویه کیک زیاد طلایی نشود.