آقای زنجانی آموزش تهیه ساندویچ گریل مرغ
A
ساندویچ گریل مرغ :
فیله مرغ 500 گرم
لیمو 2 عدد
سبزی تازه( ریحان،شوید،گشنیز و جعفری) 1 پیمانه
نمك، فلفل،پونه كوهی، پاپریكا، آویشن، سماق از هر كدام 1/2 ق چای خوری
روغن زیتون 3 ق غ
سیر 3 حبه
پنیر موتزرلا و چدار یا گودا به مقدار دلخواه
پیاز 4 عدد خلالی سرخ شده
نان پیتا یا لواش 5 عدد
طرز تهیه:
سبزی ها را خرد كرده و به همراه ادویه ها و آبلیمو و سیر و روغن داخل كاسه بزرگی ریخته و مرغ را نیز به سس اضافه كرده و خوب مخلوط كرده تا مرغ كاملا مزه دار شود و داخل یخچال به مدت 6 ساعت استراحت داده تا بوی بد مرغ از بین برود .حال مرغ ها را در تابه چدنی یا روی گریل بدون روغن كبابی كرده و كنار بگزارید. نان لواش یا پیتای خود را پهن كرده مرغ را به همراه كمی پنیر،پیاز و گشنیز وسط آن قرار داده و ساندویچ خود از هر طرف بسته و آن را مجدد روی تابه و یا گریل كمی حرارت داده تا پنیر آن ذوب شود .نوش جان