خانم احمدی آموزش تهیه دسر شکلاتی
A
دنت خانگی
مواد لازم:
شیر پرچرب ? پیمانه
نشاسته ذرت ?/?پیمانه
شیر خشک قنادی ?/?پیمانه
آب ?/? پیمانه
خامه زده شده چهار تا پنج قاشق غذاخوری
عسل نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
نکته: برای طعم دار کردن دنت میتوانید از اسانس موز، زعفران ، پودر کاکائو ،نسکافه و … استفاده کنید
طرز تهیه:
نشاسته ذرت را در آب حل میکنیم و هم میزنیم تا از هم باز شود. سپس شیر را روی حرارت کمی گرمکرده و سپس آرد وشیرخشک و نشاسته و عسل را اضافه میکنیم .سپس از روی حرارت برداشته و بعد از کمی خنک شدن خامه زده شده و اسانس را اضافه میکنیم .برای دنت کاکائویی از ? ق کاکائوی مرغوب میتوان استفاده کرد.