خانم احمدی آموزش تهیه دسر شکلاتی 97/7/2

خانم احمدی آموزش تهیه دسر شکلاتی 97/7/2

خانم احمدی آموزش تهیه دسر شکلاتی 97/7/2

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش تهیه دسر شکلاتی

دنت خانگی

مواد لازم:

شیر پرچرب ? پیمانه

نشاسته ذرت ?/?پیمانه

شیر خشک قنادی ?/?پیمانه

آب ?/? پیمانه

خامه زده شده چهار تا پنج قاشق غذاخوری

عسل نصف پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

نکته: برای طعم دار کردن دنت میتوانید از اسانس موز، زعفران ، پودر کاکائو ،نسکافه و … استفاده کنید

طرز تهیه:

نشاسته ذرت را در آب حل میکنیم و هم میزنیم تا از هم باز شود. سپس شیر را روی حرارت کمی گرم‌کرده و سپس آرد وشیرخشک و نشاسته و عسل را اضافه میکنیم .سپس از روی حرارت برداشته و بعد از کمی خنک شدن خامه زده شده و اسانس را اضافه میکنیم .برای دنت کاکائویی از ? ق کاکائوی مرغوب میتوان استفاده کرد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها