خانم احمدی آموزش تهیه کیک شکلاتی 97/5/22

خانم احمدی آموزش تهیه کیک شکلاتی 97/5/22

خانم احمدی آموزش تهیه کیک شکلاتی 97/5/22

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش تهیه کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

مواد لازم

آرد شیرینی 2 پیمانه

نشاسته ی ذرت ? ق غذاخوری

شیر 1 پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری

شکر دانه ریز 1 و نیم پیمانه

پودر کاکائو نصف پیمانه

بکینگ پودر 2 ونیم قاشق چایخوری

جوش شیرین ?.? قاشق چایخوری

نمک 1 چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ 2 عدد

وانیل نصف قاشق چایخوری

آب جوش نصف پیمانه

اول مواد خشک رو باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه ی سانتی گراد قرار میدیم تا گرم بشه تخم مرغ،وانیل رو کمی با همزن میزنیم و شیر و روغن رو هم اضافه میکنیم و با دور کند تقریبا ?دقیقه میزنیم هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج اضافه می کنیم و مایع کیکمون کمی رقیق هست و ?تا قالب ?? رو چرب میکنیم و مایه کیک رو به نسبت مساوی داخل ?تا قالب میریزیم حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف کیک میخوابه وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب جدا کنین.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها