خانم امیری آموزش تهیه نان سبوسدار
A
نان سبوسدار
مواد لازم:
آرد سبوسدار 500 گرم
مایه خمیر تازه 10 گرم
نمک 10 گرم
آب 350 میلی لیتر
سبوس 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
آرد را در ظرف مناسبی ریخته و مایه خمیر را به بیفزایید و با نوک انگشتان مایه خمنیر را به خورد آرد دهید تا کاملا در آرد پخش شود. اینک نمک و بعد آب را افزوده و هم بزنید تا مواد خمیر شوند خمیر را کمی ورز دهید. زیر و روی خمیر را با آرد پوشانده و در دمای محیط یک ساعت استراحت دهید. اینک خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کرده و فرم دهید سبوس را داخل سینی مخصوص پخت پاشیده و خمیرهای فرم داده شده را درون آن قرار دهید. پس از 10 دقیقه سینی را داخل فر از قبل گرم کرده با دمای 200 درجه ی سانتیگراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه بپزید