خانم بخشی آموزش طرز تهیه حلوای بادام و کارامل 97/5/17

خانم بخشی آموزش طرز تهیه حلوای بادام و کارامل 97/5/17

خانم بخشی آموزش طرز تهیه حلوای بادام و کارامل 97/5/17

معرفی برنامه

خانم بخشی آموزش طرز تهیه حلوای بادام و کارامل

حلوای بادام و كارامل

كره. 40 گرم

پودر هل. 1 قاشق چایخوری

شیر. 1/2 و 1 پیمانه

نشاسته گل. 1/4 پیمانه (45 گرم)

پودر بادام 1 پیمانه

شكر. 1 پیمانه

آرد برنج. 1/2 پیمانه

زعفران. 2 قاشق سوپ خوری

طرزتهیه :

ابتدا شكرراداخل تابه دسته دار مناسب ریخته وروی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شكر ذوب شده وآرام آرام كارامل شود وبه رنگ قهوه ای روشن در آید سپس كره را نیز روی حرارت به شكر افزوده مرتب هم می زنیم وقتی كره در شكركاراملی حل شد یك دوم از شیر را می افزاییم ،، داخل كاسه مناسب كه ازقبل نشاسته گل ، آردبرنج تفت داده شده وپودر بادام وپودر هل را با یك پیمانه شیر حل كرده واستراحت داده بودیم روی حرارت ملایم با مراد شكر كاراملی به آرامی مرتب مخلوط كرده وهم می زنیم تا حلوای یكدست آماده شود ودر اواخر پخت نیز زعفران را اضافه كرده وبعدازمخلوط كردن ، زیر حرارت را خاموش می كنیم وحلوا را به صورت دلخواه تزیین می كنیم .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها