حسین زنجانی آموزش تهیه گریل هلو با سس شاتوت
مواد اولیه گریل هلو با سس شاتوت:
هلو 6 عدد
شاتوت 250 گرم
عسل 4 ق غ
دارچین 1 ق غ
شكر 1 ق غ
كره 50 گرم
بستنی وا نیل نیم كیلو
لیمو ترش 1 عدد
گردو 1/3 پیمانه
نمك
طرز تهیه:
هلو ها را از وسط نصف كرده داخل كاسه ای به همراه 2 قاشق از عسل،نصف دارچین،شكر،نصف كره،نصف لیمو ترش خوب مخلوط كرده و كنار بگذارید. حال در تابه ای شاتوت را كمی كره تفت دهید سپس،ما بقی عسل،دارچین،لیمو ترش و نمك را كمی حرارت داده و با قاشق یا همزن كمی آن را له كرده و یا در غذا ساز ریخته و یكدستش كنید.حال هلو را در ظرف مورد نظر قرار داده یك قاشق بستنی در وسط آن قرار دهید، كمی گردو روی آن پاشیده و كمی از سس را روی آن ریخته و میل بفرمایید.