خانم کامیار آموزش تهیه رولت گوشت و سبزیجات 97/5/14

خانم کامیار آموزش تهیه رولت گوشت و سبزیجات 97/5/14

خانم کامیار آموزش تهیه رولت گوشت و سبزیجات 97/5/14

معرفی برنامه

خانم کامیار آموزش تهیه رولت گوشت و سبزیجات

#رولت_گوشت_و_سبزیجات

مواد لازم خمیر رولت :

آرد سفید ........... 150 گرم

شیر .................300

نمك .................. 1/8 ق.چ

تخم مرغ ............ 3 عدد

روغن ................2 ق.س

مواد لام داخل رولت :

پیاز تفت داده شده ......... 4 ق.س

گوشت چرخ كرده ....... 300 گرم

رب گوجه فرنگی ........ 2 ق.س

قارچ ........... 10 عدد

پنیر موتزارلا ............. 70 گرم

خامه ..................... 4 ق.س

نمك و فلفل .......... به میزان دلخواه

هویج ، كدو ، كرفس (سبزیجات دلخواه) .......... به میزان لازم

روش تهیه رولت :

ابتدا أرد و شیر را مخلوط كرده و تخم مرغ و نمك را أضافه كرده سپس در تأبه مسطح با ابعاد 30*40 ، 2 قاشق روغن ریخته و 10 دقیقه تابه را در فر 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود، مواد رولت هم باید به مدت 30 دقیقه در محیط استراحت كند

سپس مواد رولت را به تأبه منتقل كرده و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید .تا بصورت نان پخته و برشته شده دراید

بعد ازپخت به قطعات دلخواه برش بزنید و روی ان را مواد دلخواه پوشانده رول كرده و سرو میكنیم.

روش تهیه مواد میانی :

گوشت چرخ كرده را همراه با پیاز تفت داده شده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد ، نمك و فلفل سیاه را افزوده قارچ را أضافه كرده و در این مرحله رب را أضافه كرده و زمانی كه رب سرخ شد خامه و پنیر را أضافه كرده و مواد را از روی حرارت برمیداریم

مواد را روی سطح نان پهن كرده و سطح مواد را با سبزبجات نیم پز شده پوشانده و رول می كنیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها