نان سیب زمینی با رویه پنیری - خانم احدی

نان سیب زمینی با رویه پنیری - خانم احدی

نان سیب زمینی با رویه پنیری - خانم احدی

معرفی برنامه

نان سیب زمینی با رویه پنیری - چهارشنبه 8/10/95

ابتدا مایه خمیر را با شیر ولرم و کمی شکر می گذاریم تا عمل بیاید. تخم مرغ را درون ظرفی شکسته و هم می زنیم و سیب زمینی را پخته و پوست گرفته و رنده ریز می کنیم و کمی نمک اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و مقداری آرد اضافه کرده و از مخمر به دست آمده به مواد افزوده و الباقی آرد را کم کم می افزاییم. خمیر را ورز می دهیم تا یکدست شود و آن را درون ظرفی که کمی چرب کرده ایم می گذاریم تا استراحت کند و روی خمیر را می پوشانیم و بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد آن را با دست ورز مجدد داده و به صورت چونه های 100 تا 120 گرمی درمی آوریم و درون سینی فر که کمی چرب کرده ایم می چینیم و مجدد روی آن را می پوشانیم تا استراحت کند. بعد از 20 تا 30 دقیقه روی آنها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و با پنیر موتزارلا روی آن را می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه می گذاریم تا طلایی شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها