پستو پاستا کدو -آقای زنجانی

پستو پاستا کدو -آقای زنجانی

پستو پاستا کدو -آقای زنجانی

معرفی برنامه

AA 

مواد اولیه پستو پاستا کدو 950615

كدوAAA AAA  4 عدد

ریحان 100 گرم

سیرAAA AAA  1 حبه

لیمو 1 عدد

بادام زمینی 4/1 پیمانه

پنیر پارمیزان 3/1 پیمانه

گوجه گیلاسی 3/1 پیمانه

فلفل دلمه رنگی 4/1 پیمانه

روغن زیتون به مقدار لازم

نمك،فلفلAAA AAA  به مقدار لازم

AAA 

پستو پاستا کدو - دوشنبه 15/6/95

کدو را شسته و پس از اینکه سر آن را جدا کردیم به صورت باریک ورقه می کنیم و بعد ورقه ها را به صورت رشته های باریک و نواری شکل برش می زنیم. اکنون ریحان تازه را به همراه بادام زمینی و کمی فلفل و نمک و مقداری از پنیر پارمیزان به همراه روغن زیتون و آب لیمو داخل میکسر می ریزیم و خوب با هم میکس می کنیم تا سس پستو آماده شود. اکنون تابه را روی حرارت گذاشته و سس را درون تابه می ریزیم و بعد فلفل دلمه ای های رنگی را که به صورت نواری درآورده ایم به سس افزوده و بعد کدوها را به آن اضافه می کنیم تا کمی تفت خورده و بپزد. اکنون گوجه گیلاسی ها را برش داده به الباقی مواد اضافه می کنیم. حال مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و روی آن الباقی پنیر پارمیزان را می ریزیم. این غذا را هم به صورت سرد و هم گرم می توان سرو کرد.

AA 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها