پاستا ترتیلیونی

پاستا ترتیلیونی

پاستا ترتیلیونی

معرفی برنامه

پاستا ترتیلیونی - یکشنبه 13/4/95

ابتدا کره و روغن زیتون را داخل تابه ریخته تا گرم شود پیاز نگینی را اضافه می کنیم و کمی که رنگ آن طلایی شد فیله گوشت ریز شده را درون تابه می ریزیم و پس از فیله مرغ را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت و مرغ عوض شود. (برای ترد و نرم شدن فیله گوساله از قبل آن را درون آبلیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون و کمی کیوی رنده شده می خوابانیم اما برای فیله مرغ نیازی به کیوی نیست) وقتی آب گوشت کشیده شد قارچ های اسلایس شده را به موادمان اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب نیاندازد. حالا پاستای آبکش شده را به مواد درون تابه افزوده و سس گوجه را به آنها اضافه می کنیم. (برای تهیه سس گوجه مخصوص گوجه فرنگی و کرفس و هویج را به همراه ریحان و کمی نمک و فلفل و زوغن زیتون میکس می کنیم و می گذاریم تا بجوشد و قوام پیدا کند) اینک سس خامه را نیز اضافه می کنیم و حدود یک قاشق مرباخوری از عصاره الیت گوشت و مرغ به همراه کمی نمک و فلفل به مواد می افزاییم و همه را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی آب آن کشیده شود. اکنون پاستای آماده شده را درون ظرف مورد نظر ریخته و با لیمو ترش تزیین کرده و سرو می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها