خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی/ آموزش جامبو سوخاری
مواد لازم:
جامبو صدفي بزرگ نصف بسته
سيب زميني پخته. يك عدد
ژامبون ١٠٠گرم
پنير پيتزا. نصف پيمانه
قارچ ٥عدد
نمك، پول بيبر، پودر پياز، سبزي معطر به ميزان لازم
تخم مرغ دو عدد
پودر سوخاري. يك پيمانه
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
طرز تهيه:
جامبو را داخل آب جوشيده به مدت ١٠ دقيق بپزيد و آب كش كنيد و كمي روغن بزنيد تا به هم نچسبد.
در يك ظرف سيب زميني رنده شده، پنير پيتزا، قارچ نگيني تفت داده، ادويه ها و ژامبون نگيني را خوب مخلوط كنيد.
داخل جامبوها از مواد پر كنيد و با يك جامبو ديگر خوب بپيچيد. ابتدا داخل تخم مرغ زده و سپس پودر سوخاري و در روغن داغ سرخ كنيد .