خانم مریم ذکی زاده مربی شیرینی پزی/ آموزش شیرینی گردویی
مواد لازم :
شیرینی گردویی
کره یا روغن جامد ۱۲۵ گرم
شکر ریز دانه یا پودر شکر ۱۰۰گرم
گردو پودر شده یا مغز آفتابگردان پودر شده ۱۰۰گرم
ارد ۱۷۵گرم
پودر دارچین ۱ق چ
وانیل ۱/۴ق چ
مغز گردوی دونیم شده یا مغز آفتابگردان برای تزیین به میزان لازم
کره و پودر شکر و چند دقیقه با هم زن زده تا کرم رنگ شده سپس پودر گردو پودر دارچین و آرد را اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم ترجیحا ۱ساعت خمیر رو در یخچال استراحت داده و سپس با یک پیمانه واحد یا به کمک ترازو به وزن ۱۲تا ۱۵گرم گلوله هایی از خمیر را با دست قلقلی کرده کف سینی فر یا تابه قرار میدیم و روی انها مغزگردو یا مغز آفتا بگردان قرار میدیم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه قرار میدیم تا پخته و حاضر شوند
شیرینی آردی
آرد شیرینی پزی ۲۵۰گرم
روغن جامد یا روغن صاف ۱۲۵گرم
پودر قند ۱۲۵گرم
پودر هل ۱ق چ
روغن را به همراه پودر شکر وپودر هل حدود ۳الی ۴دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ شود
آرد گندم را کم کم اضافه تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیر صاف و یکدستی حاصل شود
خمیر را ۲۴ساعت استراحت داده تا شیرینی فوق الهاده مرغوب و تردی حاصل شود
با پیمانه واحد گلوله های یکدست برداشته و در کف سینی فر چیده با مهر دلخواه روی شیرینی را کمی فشار داده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۱۵دقیقه قرار دهید تا شیرینی های آردی حاضر شوند.