خانم شکوفه شیرالی مربی آشپزی 1400/7/25

خانم شکوفه شیرالی مربی آشپزی 1400/7/25

آموزش نان سوخاری

معرفی برنامه

خانم شکوفه شیرالی مربی آشپزی / آموزش نان سوخاری

 

 مواد لازم:

آرد ۴۳۰ گرم 

مخمر خشک فوری ۱۰ گرم 

نمک ۷ گرم  

شکر ۵۰ گرم 

کره ۱۰۰ گرم 

تخم مرغ ۴ عدد

آب حدود ۱۰۰ میلی لیتر

تخم مرغ ۱عدد رومال 

کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- آب، مخمر و یک قاشق شکر را باهم ترکیب کرده ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

۲-تخم مرغ، نمک را مخلوط کرده و  به ترکیب بالا اضافه کنید.

۳- شکر را اضافه کنید سپس کم کم آرد را اضافه کرده تا خمیر حاصل شود‌.

۴- خمیر را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهیدو به خمیر حدود ۴۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود 

۵- کره ی به دمای محیط رسیده را به خمیر اضافه کنید و ۵ دقیقه ورز دهید سپس فرم داده و در قالب لوف قرار دهید و یک ساعت استراحت دهید.

۶- روی خمیر را رومال تخم مرغ بزنید و در فر که از قبل گدم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه آماده کنید.

۷- نان آماده شده را بعد از پخت ۵ ساعت استراحت دهید سپس برش دهید و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا برشته شود‌.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها