سید مهدی حسینی - تاس کباب 950916

سید مهدی حسینی - تاس کباب 950916

سید مهدی حسینی - تاس کباب 950916

معرفی برنامه

سید مهدی حسینی - تاس کباب

تاس کباب - سه شنبه 16/9/95

ابتدا درون قابلمه (گمج) پیاز را به صورت خلال شده فراوان ریخته و بعد گوشت های تکه شده را روی پیازها می چینیم . لایه بعد سیب زمینی مکعبی خرد شده و روی آن هویج های نگینی درشت را ریخته و گوجه را پوست گرفته و برش می زنیم و در مرحله بعد به را به صورت خلال درشت روی گوجه ها می گذاریم. حال درون ظرف آب ریخته و به مدت حدود 3 ساعت زمان برای پخت می دهیم. در این فاصله آلو را خیس کرده و در حدود نیم ساعت آخر پخت به همراه زردچوبه و گرد غوره و کمی نمک و فلفل روی غذا ریخته و می گذاریم تا آب آن کم شود. (در صورت تمایل می توانیم گوشت را با زردچوبه تفت دهیم و درون ظرف بگذاریم)

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها