آقای فرشاد نصرالهی مربی آشپزی 1403/4/6

آقای فرشاد نصرالهی مربی آشپزی 1403/4/6

آموزش چلو خورش هویج

معرفی برنامه

فرشاد نصرالهی مربی آشپزی
چلو خورشت هویج

مواد اولیه:
برنج ۴پیمانه
گوشت گوسفندی ۲۵۰گرم
هویج ۵۰۰گرم
زعفران ۵ق غ
آلوخورشتی۱۰۰گرم
کره حیوانی ۲ق غ
پیاز ۲عدد
نمک/فلفل/زردچوبه/دارچین

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها