خانم شبنم مدیر دهقان مربی آشپزی/ آموزش پای سیب مدرن
موادلازم خمیر:
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
کره سرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
موادمیانی:
سیب ۵ عدد (حدود۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم)
شکر ۱۲۰ گرم
عسل ۲ قاشق غذاخوری
کره ۳۵ گرم
گردو ۵۰ گرم
موادلازم رویه :
سفیده ۴ عدد
نمک کمی
شکر ۱۷۰ گرم
پرک بادام جهت تزیین