خانم محبوبه طاحونچی و خانم هلن نبی زاده مربی آشپزی/آموزش کاپ کیک شکلاتی و موزی و کاپ کیک پسته
مواد لازم:
کاپ کیک شکلاتی موزی
آرد ۱۴۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
کاکائو ۳۵ گرم
بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت ۱ عدد
نمک ۱ پنسه
موز رنده شده ۱/۲ پیمانه
اب گرم ۱۰۰ گرم
نسکافه ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
کرم شکلاتی
کره ۶۵ گرم
پودر شکر ۸۵ گرم
کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه ۱ قاشق غذا خوری
نسکافه ۱ قاشق چایخوری
کاپ کیک پسته
پسته پودر شده ۱/۲پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
آرد ۱پیمانه
نمک ۱پنسه
بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
تخم مرغ درشت ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۲پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
کرم پسته ای
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
شیر عسلی ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته ۱/۲پیمانه
پودر شیر ۱قاشق سوپخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری