آقای جلال زواره مربی آشپزی/ جوجه زعفرانی به همراه پلو تند مدیترانه ای
مواد لازم جوجه گوجه زعفرانی
مرغ بدون استخوان ۱تا۱/۵کیلو
آب گوجه فرنگی یک پیمانه
زعفران دم کرده ۳قاشق غذاخوری
سیر به شده ۴حبه
جعفری ساطوری شده ۴قاشق غذاخوری
سیخ چوبی
گوجه گیلاسی و کدو (سبزیجات مابین کباب ها)
پلوی تند
برنج پخته ۳پیمانه
پیاز خرد شده یک پیمانه
سیر به شده دو حبه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نخود فرنگی یک پیمانه
بادمجان ریز خرد شده دو پیمانه
پاپریکا و اورگانو هم مقداری