خانم شبنم مدیر دهقان مربی آشپزی/آموزش شکلات
مواد لازم شکلات کاراملی:
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
کره ۱۰ گرم
نمک دریایی ۱/۸ق چ
شکلات تلخ یا شیری ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲ ق چ
موادلازم شکلات نارگیلی:
پودرنارگیل چرب ۵۰ گرم
ورق ژلاتین ۷ گرم
شکر ۴۰ گرم
آب ۲۰ میلی لیتر (۱ ق س+۱ ق چ)
شیرعسلی ۲۰ گرم
خامه صبحانه ۱۲۵ گرم
شکلات تلخ یا شیری ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲ ق چ
موادلازم شکلات آجیلی:
شیرعسلی ۸۵ گرم
مغز دلخواه ۵۰ گرم
سس کارامل ۱ ق م
کره ۱۵ گرم
بیسکوییت به مقدار لازم
شکلات تلخ یا شیری ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲ ق چ