خانم مریم اژئر مربی آشپزی/ آموزش نان استرالیایی لیمویی
مواد لازم:
آرد نان فانتزی ۴۵۰ گرم
شیرخشک قنادی یک چهارم پیمانه حدود دو قاشق سوپ خوری
خمیرمایه فوری ۹گرم
شکر از ۶۰ تا ۱۰۰ گرم به دلخواه
نمک دریا یک چهارم قاشق چای خوری
تخم مرغ سه عدد (یک تخم مرغ زرده و سفیده جدا)
کره بدون نمک ۶۰ گرم
آب یا شیر پرچرب یک دوم پیمانه ۱۲۵ میلی گرم
پوست لیمو رنده شده کمی
آب لیمو یک عدد
مواد میانی نان:
پنیر کاتیج یا پنیر لاکتیکی بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم
پوست لیمو رنده شده دو عدد
آب لیمو یک عدد
شکر ۸۰ گرم
گیلاس یا آلبالو (یا هر میوه فریز شده) یک پیمانه
پودر نشاسته یک قاشق سوپ خوری تخم مرغ بزرگ یک عدد
ماست چکیده پرچرب دو قاشق سوپ خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری