خانم وحیده زمانی مربی آشپزی/ آموزش سوپ اسفناج و سالاد لبو
موادلازم :
سیب زمینی نگینی و پخته شده ۱عدد متوسط
لبو خلالی خردشده ۱عدد
کاهو ۶برگ
کلم قرمز بمیزان لازم
خیارشور دونیم شده ۵ عدد
پرتقال فیله شده ۶عدد
مغزگردو خردشده ۵۰ گرم
موادسس :
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
سس مایونز ۱/۳پیمانه
سس خردل ۱قاشق سوخوری
نمک بمیزان لازم
طرزتهیه :
درکاسه ای بزرگ سیب زمینی ،لبو ،کاهوخردشده ،کلم قرمز نواری خردشده ،خیارشور ،گردوخردشده رابریزید وهم بزنید .برای آماده کردن سس ،مایونز وخردل راباهم مخلوط کرده تایکدست شود سپس آب پرتقال ،روغن زیتون ،نمک را ریخته هم بزنید تاسس یکدستی حاصل شود .موادسس رابه مواد سالاد اضافه کرده ودر آخر فیله های پرتقال راروی سالاد بچینید .
سوپ اسفناج
موادلازم :
اسفناج ۶۰۰ گرم
پیازنگینی خردشده ۱عدد
کره ۵۰ گرم
استاک مرغ ۳ پیمانه
سس بشامل ۲ پیمانه
آب لیموترش ۱قاشق سوپخوری
طرزتهیه :
پیاز را با کره کمی تفت داده تا پیاز نرم وشفاف شود .سپس اسفناج ونمک فلفل رااضافه کرده وکمی تفت دهید.استاک مرغ رابه مواداضافه کرده واجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.موادسوپ را با گوشکوب برقی بزنید تا به صورت کرم درآید . بعداز این مدت سس بشامل را اضافه کرده واجازه دهید کمی غلیظ شود .درانتهای پخت آب لیمو ترش اضافه کنید ودر ظرف مورد نظر بریزید.