خانم مریم بخشی مربی آشپزی 1401/5/22

خانم مریم بخشی مربی آشپزی 1401/5/22

برش مرغ سوخاری مثلثی به شکل مثلثی

معرفی برنامه

خانم مریم بخشی مربی آشپزی/ برش مرغ سوخاری مثلثی

 

مواد لازم :

سینه مرغ چرخ شده  ۴۰۰ گرم

سس خردل  یک ق سوپ خوری

سیر رنده شده  سه حبه

فلفل دلمه رنگی خردشده  ۱۰۰ گرم

نمک وفلفل سیاه  به میزان لازم

نان تست  دوعدد

شیر  یک چهارم پیمانه

پودر سوخاری رنگی  ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا نان تست ها را در شیر خیس کرده وکنار می گذاریم سپس سینه مرغ چرخ شده را با سیر ، نمک ، فلفل ، سس خردل و فلفل دلمه ای های رنگی مخلوط می کنیم شیر اضافی نان تست ها را هم گرفته و به مواد اضافه میکنیم  سپس مواد را خوب با هم مخلوط کرده سطح سینی فر را با پودر سوخاری رنگی پوشانده مواد مرغ را روی پودر قرار داده و به شکل هرمی فرم می دهیم سپس با پودر سوخاری تمام زوایای هرم را پوشش می دهیم و سینی را طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت سی دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن برش می زنیم و برش های مثلثی را در ظرف سرو می چینیم نوش جان 🌹🌹

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها