خانم مرضیه جمشیدیان مربی آشپزی 1401/5/20

خانم مرضیه جمشیدیان مربی آشپزی 1401/5/20

آموزش دلمه کلم برگ

معرفی برنامه

خانم مرضیه جمشیدیان مربی آشپزی/ آموزش دلمه کلم برگ

مواد لازم :

کلم یک کیلویی ۱ عدد

برنج ۱ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

لپه ۱/۳ پیمانه

خلال بادام ۱/۲ پیمانه

سرکه ۱/۲ پیمانه

سبزی دلمه (تره ، شوید، تلخان، مرزه، گشنیز و کمی نعناع)  ۲۵۰ گرم

روغن ۱۰۰ گرم

نمک و زردچوبه مقداری

شکر ۱/۲ پیمانه

زرشک ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه:

خلال پرتقال شیرین شده ۱/۲ پیمانه

گوشت را با پیاز داغ و زردچوبه تفت می دهیم و سبزی دلمه خرد شده را به آن افزوده و تفت می دهیم. لپه را پخته و برنج را آبکش کرده و خلال بادام خیس کرده و خلال پرتقال و تمام مواد را مخلوط می کنیم

کلم را با کمی آب و سرکه پخته و برگ های آن را جدا کرده و در قالب گرد سوراخ دار که کمی چرب کرده ایم برگ های کلم جدا شده را چیده و مواد را داخل آن ریخته و برگ های کلم را روی آن برگردانده و به روش بن ماری در فر طبخ می کنیم

 

*شربت نعنا ولیمو*

شکر یک کیلو

آب ۳ پیمانه

نعنا ۲۰۰ گرم

 لیموی تازه ۵ عدد

در صورت تمایل نصف پیمانه عرق نعنا

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها