خانم سیده محدثه حسینی نیا مربی آشپزی 1401/5/13

خانم سیده محدثه حسینی نیا مربی آشپزی 1401/5/13

آموزش قیمه نذری بوشهری

معرفی برنامه

خانم سیده محدثه حسینی نیا مربی آشپزی/ آموزش قیمه نذری بوشهری

مواد لازم :

گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم

نخود لپه ۲۵۰  گرم

سیب زمینی ۲ عدد

پیاز دوعدد

رب گوجه  یک ق م

زعفران دم کرده و گلاب نصف استکان

ادویه جات:(نمک،زردچوبه،فلفل،خسرودار،میخک،دارچین،پودر زیره،پودر لیموعمانی،زنجبیل،فلفل سیاه)ابتدا پیاز را در روغن تفت داده پیاز که سبک شد گوشت را اضاف سپس ادویه جات را اضاف کرده رب گوجه را همراه با گوشت تفت داده حرارت را ملایم میکنیم تا گوشت با پیاز و ادویه جات مزه دار شوند،سپس لپه خیس شده را به مواد اضاف و به میزان لازم آب به قیمه اضاف کرده در اواخر پخت سیب زمینی را اضاف کرده تا ابپز شود بعد از پخت همه مواد را در آبکش ریخته سپس گوشت را جداگانه ریش ریش کرده و با گوشت کوب له میکنیم

سیب زمینی و لپه ها هم همچنین با گوشت کوب له کرده

مجدد همه مواد را با هم مخلوط و روی حرارت گذاشته تا دم بکشد اواخر پخت برای چاشنی قیمه پودر لیمو را اضاف

سپس گلاب و زعفران را اضاف کرده

و همراه با شکرپلو سرو میکنیم

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها