آقای بهنام حقیقی مربی آشپزی 1401/5/11

معرفی برنامه

آقای بهنام حقیقی مربی آشپزی/ آموزش پخت آش شله مشهدی

 

مواد لازم جهت ۸ نفر

بلغور گندم ۲۰۰گرم

برنج  ۱۲۰گرم

لوبیا قرمز یا چیتی ۱۰۰گرم

لوبیا سفید ۱۰۰گرم

نخود ۸۰گرم

ماش ۴۰گرم

عدس ۴۰گرم

پیاز با پوست ۵۰۰گرم جهت داخل آش و پخت گوشت

گوشت گوسفندی  ۲۰۰گرم

نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم

آب قلم ۵۰۰سی سی یا قلم ۲۵۰گرم

روغن مایع ۷۵ تا۱۰۰گرم

 

 طرز تهیه :

۱- ابتدا حبوبات و غلات را پاک کرده شسته و با آب سرد بمدت ۶تا۸ساعت بگذارید خیس بخورد

۲- بعد از مدت طی شده حبوبات را جداگانه بپزید . حال بلغور گندم و برنج را بهمراه آب قلم و مقداری آب در قابلمه ریخته مقداری پیاز داغ و نمک و فلفل افزوده بگذارید کاملا بپزد .

۳- حبوبات پخته شده را به بلغور و برنج پخته شده اضافه کرده و در حین پخت و جا افتادن هم بزنید تا شله ته نگیرد.

۴-گوشت را با پیاز و ادویه جات بپزید و بعد از پخت آن را ریش ریش کرده و با کوشتکوب بکوبید تا کشدار بشه در حین کوبیدن مقداری آب قلم با آب گرم به آن اضافه کنید .

و در اواسط پخت شله به آن اضافه کنید

 برای پختن قیمه هم ابتدا پیاز را نگینی کرده و آن را تفت داده بعد از طلایی شدن لپه خیس خورده را بهمراه گوشت افزوده تفت دهید و سپس رب گوجه را بهمراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و سپس آب داغ را ریخته بگذارید تا به پخت کامل و جا افتادن برسد . در انتهایی کار ادویه  دارچین ، جوز هندی _ زنجفیل را ریخته و از روی حرارت بردارید و برای روی شله استفاده کنید .

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها