خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی/ اسلایس بسبوسه
موادلازم
آردسمولینا۲پیمانه
شیرخشک ۱/۴پیمانه
شکر۱/۴پیمانه
بکینگ پودر۱ق چ
کره۶۵گرم
شربت بار۱/۲پیمانه
آب ۱/۲پیمانه
مواد شربت
شکر۱و۱/۲پیمانه
آب۱/۲پیمانه
جوهر لیمو۱/۸ق چ
ابتدا کره به دمای محیط رسیده و آردسمولینا را مخلوط کنید سپس شیرخشک و بکینگ پودر را اضافه کرده در آخر آب و شربت را اضافه کنید
مخلوط را ۱ساعت با درب بسته استراحت دهید
سپس کف قالب را چرب کرده مواد را داخل قالب بریزید قالب را داخل فر با حرارت۱۷۰درجه سانتیگراد به مدت ۵۵دقیقه دقرار دهید
زمانی که کیک کاملا پخت و رویه آن طلایی شد از فر بیرون آورده و شربت که گرم است را روی کیک بریزید
اجازه دهید کیک درون یخچال استراحت کند تا شهدجذب کیک شود