خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی 1401/3/30

معرفی برنامه

خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی/ نان شیرینی سنتی پیشمه ترکمنی

 

 

نان شیرینی سنتی پیشمه ترکمنی

مواد لازم:

شکر                یک پیمانه

تخم مرغ          ۱عدد

ماست               یک پیمانه

آرد.                  حدودا ۲تا ۳ پیمانه

بیکینگ پودر.        یک قاشق سوپ خوری

وانیل یا پودر هل.          نصف قاشق چای خوری

روغن                   یک قاشق غذا خوری

روغن مایع برای سرخ کردن.        به میزان لازم

طرز تهیه:

شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده سپس وانیل یا هل را اضافه کرده و خوب هم میزنید . در این مرحله روغن و ماست هم افزوده و دوباره همه مواد را مخلوط کرده تا یکدست شوند. بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و الک کنیدو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آورید.

از خمیر چانه های کوچک بگیرید( سایز گردو) و در روغن داغ سرخ کنید.

 

پنیر برشته گیلانی

مواد لازم:

پنیر صبحانه       ۲۰۰ گرم

سیر           یک حبه

تخم مرغ     ۳ عدد

شوید خشک.    یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه(دلخواه).     به میزان لازم

روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیر رنده شده را با کمی روغن تفت دهید. پنیر را اضافه کنید و کمی سرخ کنید. ادویه ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خامی ادویه گرفته شود . شوید هم به این ترکیب اضافه کنید و در نهایت در یک ظرف جدا ، تخم مرغها را خوب مخلوط کنید و به این مواد در حال سرخ شدن اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم مرغها پخته شوند.

 

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها