خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی/ نان شیرینی سنتی پیشمه ترکمنی
نان شیرینی سنتی پیشمه ترکمنی
مواد لازم:
شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
ماست یک پیمانه
آرد. حدودا ۲تا ۳ پیمانه
بیکینگ پودر. یک قاشق سوپ خوری
وانیل یا پودر هل. نصف قاشق چای خوری
روغن یک قاشق غذا خوری
روغن مایع برای سرخ کردن. به میزان لازم
طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده سپس وانیل یا هل را اضافه کرده و خوب هم میزنید . در این مرحله روغن و ماست هم افزوده و دوباره همه مواد را مخلوط کرده تا یکدست شوند. بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و الک کنیدو کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آورید.
از خمیر چانه های کوچک بگیرید( سایز گردو) و در روغن داغ سرخ کنید.
پنیر برشته گیلانی
مواد لازم:
پنیر صبحانه ۲۰۰ گرم
سیر یک حبه
تخم مرغ ۳ عدد
شوید خشک. یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه(دلخواه). به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
سیر رنده شده را با کمی روغن تفت دهید. پنیر را اضافه کنید و کمی سرخ کنید. ادویه ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خامی ادویه گرفته شود . شوید هم به این ترکیب اضافه کنید و در نهایت در یک ظرف جدا ، تخم مرغها را خوب مخلوط کنید و به این مواد در حال سرخ شدن اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم مرغها پخته شوند.