خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی 1401/3/28

معرفی برنامه

خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی/ ته چین سوخاری

مواد لازم

برنج ۱پیمانه کته شده

زعفران دم کرده مقداری

ماست پرچرب ۱ق س

تخم مرغ ۱عدد کوچک

ادویه نمک.فلفل سیاه.پودرهل

موادمیانی

اسفناج پخته شده ۱/۲پیمانه

قارچ ۳عدد خردشده

پیاز سرخ شده ۲ق س

پنیر چدار کمی

زرشک۲ق س

 

مواد سوخاری کردن

تخم مرغ ۱عدد

کنجد مقداری

پودر سوخاری ۱/۲پیمانه

 

طرزتهیه مواد میانی

پیاز را کمی تفت دهید مقداری ادویه دلخواه بزنید

سپس اسفناج را درون آن کمی تفت دهید و قارچ را اضافه کنید

مواد که خوب تفت خرد شعله را خاموش کرده اجازه دهید مواد خنک شود

برنج کته شده را به همراه ماست .تخم مرغ،ادویه ها و زعفران ورز دهید تا حالت خمیر بگیرد سپس از مواد به حالت کوفته بردارید و داخل آن را از مواد اسفناجی و زرشک و پنیر چدار پرکنید

ته چین را خوب گرد کنید داخل تخم مرغ هم زده بغلتانید و داخل کنجد بزنید و یا در پودر سوخاری غلتانیده و در آخر درون روغن داغ سرخ کنید.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها