خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی/ ته چین سوخاری
مواد لازم
برنج ۱پیمانه کته شده
زعفران دم کرده مقداری
ماست پرچرب ۱ق س
تخم مرغ ۱عدد کوچک
ادویه نمک.فلفل سیاه.پودرهل
موادمیانی
اسفناج پخته شده ۱/۲پیمانه
قارچ ۳عدد خردشده
پیاز سرخ شده ۲ق س
پنیر چدار کمی
زرشک۲ق س
مواد سوخاری کردن
تخم مرغ ۱عدد
کنجد مقداری
پودر سوخاری ۱/۲پیمانه
طرزتهیه مواد میانی
پیاز را کمی تفت دهید مقداری ادویه دلخواه بزنید
سپس اسفناج را درون آن کمی تفت دهید و قارچ را اضافه کنید
مواد که خوب تفت خرد شعله را خاموش کرده اجازه دهید مواد خنک شود
برنج کته شده را به همراه ماست .تخم مرغ،ادویه ها و زعفران ورز دهید تا حالت خمیر بگیرد سپس از مواد به حالت کوفته بردارید و داخل آن را از مواد اسفناجی و زرشک و پنیر چدار پرکنید
ته چین را خوب گرد کنید داخل تخم مرغ هم زده بغلتانید و داخل کنجد بزنید و یا در پودر سوخاری غلتانیده و در آخر درون روغن داغ سرخ کنید.