خانم شبنم مدیر دهقان مربی شیرینی پزی 1401/2/24

خانم شبنم مدیر دهقان مربی شیرینی پزی 1401/2/24

کیک عصرانه دو رنگ

معرفی برنامه

خانم شبنم مدیر دهقان مربی شیرینی پزی/ کیک عصرانه دو رنگ

 

مواد لازم :

پودر کاکائو ۱۰ گرم

شکر ۲۰ گرم

آب گرم ۲۰ گرم 

تخم مرغ ۲ عدد (۱۰۰گرم)

شیر ۳۰ گرم

وانیل ۱/۴ق چ

شکر ۱۱۰ گرم

آرد ۱۱۰ گرم

بکینگ پودر ۱ ق چ

نمک ۱/۸ق چ

کره نرم ۱۱۰ گرم

شکلات  ۹۰ گرم

خامه صبحانه ۴۰ گرم 

 

طرزتهیه:

ابتدا پودر کاکائو ،شکر و آب گرم را مخلوط کنید تا یکدست شود کنار بگذارید. در ظرف دیگر تخم مرغ ،شیر و وانیل را مخلوط کنید و با ویسک کمی هم بزنید و کنار بگذارید. شکر را درون ظرف ریخته و سپس آرد، بکینگ و نمک الک شده را اضافه کنید. کره را اضافه کرده به همراه یک سوم از مخلوط تخم مرغ با همزن برقی ابتدا ۳۰ ثانیه با سرعت کم . بعد ۱ دقیقه با سرعت زیاد  هم بزنید. سپس یک سوم بعدی را اضافه کنید در حد جذب مخلوط کنید و یک سوم آخر  را هم اضافه کنیدوهم بزنید تایکدست شود. ۱۵۰ گرم از مواد را برداشته و با مواد کاکائویی با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. درون قالب کیک صبحانه یا قالب لوف که کاغذ انداخته اید لایه لایه  بریزید. سایز قالب ۲۰ در ۹ لیسک را درون روغن بزنید و یک خط وسط مواد بکشید و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ / ۴۵ دقیقه بپزید. با خلال چوبی در وسط کیک از پخت کیک مطمئن شوید. بعد از خارج کردن از فر بگذارید کمی خنک ‌شود سپس چند ضربه به قالب بزنید و کاغذ را جدا کنید. سلفون پیچی کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید. برای تزیین میتوانید ۹۰ گرم شکلات ذوب شده و ۴۰ گرم خامه صبحانه که گرم کرده اید  را مخلوط کنید تا یکدست شود و روی کیک بریزید و به دلخواه با مغزها و میوه خشک تزئین کنید در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن برش دهید.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها