آقای رامین عباسی مربی آشپزی 1401/2/22

معرفی برنامه

آقای رامین عباسی مربی آشپزی/ دونات ایتالیایی

 

مواد لازم:

پنیر خامه ای ۲۰۰گرم

آرد قنادی     ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ.     ۱عدد

شکر.   ۶۵ گرم

وانیل   ۱/۸قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو :۱قاشق چایخوری

بیکن پودر ۲قاشق چایخوری

نمک نصف قاشق چایخوری

کاور دونات :شکر 

 

طرز تهیه:

تخم‌مرغ و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و سپس پنیر ،وانیل،پوست لیمو یا پرتقال رو اضافه میکنیم و آرد و با نمک و بیکن پودر مخلوط کرده و الک میکنیم و به ترکیب پنیر اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم حدود ۱۰تا ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم و به اندازه گردو  گرد میکنیم و با دمای ۱۷۰ درجه سرخ میکنیم و در شکر می غلطانیم یا میتوانید با شکلات مایع سرو کنید.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها