خانم الهام اصالت مربی آشپزی 1401/2/21

معرفی برنامه

خانم الهام اصالت مربی آشپزی/ کیک کارامل

 

 

کره:۱۸۰گرم

شکرقهوه ای :۱۲۰گرم

تخم مرغ :۲عدد

آرد:۲۵۰گرم

عسل:۱/۴پیمانه

بیگینگ پودر :۲ قاشق چایخوری

شیر: ۱۸۰میلی لیتر

پودرفندق:۴۰ گرم

وانیل :کمی

 

ابتدا کره وشکرقهوه ای را با دور متوسط هم می زنیم تا کرمی رنگ شود.

سپس تخم مرغ ها رااضافه کرده هم می زنیم بعدعسل را اضافه می کنیم آردو بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده وبه تناوب با شیر به مواد اضافه می کنیم در آخر پودرفندق را اضافه کرده وموادآماده رو درقالب می ریزیم ودرفر ازپیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرارمی دهیم.

 

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها