خانم حمیده به مناسبی مربی آشپزی / کیک زنجبیلی
مواد لازم
تخم مرغ ۵عدد
آرد۲۳۰گرم
شکر۲۲۰گرم
روغن مایع ۱۱۰گرم
شیر۱/۲پیمانه
پودرزنجبیل۲ق چ
بکینگ پودر۲و۱/۲ق چ
وانیل مقدارنمک ۱پنسه
تخم مرغ را به مدت ۵دقیقه بزنید تا پفکی و سبک شود
سپس کم کم شکر را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید شیر و روغن رو اضافه کرده در حدمخلوط شدن هم بزنیدمواد خشک را مخلوط و الک کنید و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید
داخل قالب کاغذ روغنی پهن کرده ومواد را داخل قالب بریزید
(سایزقالب۲۸سانتیمتر)
فر را از ۱۵دقیقه قبل بر روی حرارت۱۶۵درجه سانتیگراد گرم کنید و پس از گرم شدن قالب را درون فر طبقه وسط به مدت ۱ساعت قرار دهید
پس از پخت کامل و تست خلال چوبی قالب را از فر خارج کرده
وقتی کیک کمی ولرم شد میتوانید سطح میک را با عسل برس کنید و روی کیک را تزئین کنید
نوش جان