خانم حمیده به مناسبی مربی شیرینی پزی/ شیرینی لقیمات
آرد۲۰۰گرم
شکر۱ق چ
شیرخشک قنادی۱ق س
شربت بار۱ق س
تخم مرغ۱عدد
پودرخمیرترش۲ق چ
آردنشاسته ذرت۲ق چ
پودرهل ۱ق چ
روغن مایع۲ق س
زعفران دم کرده۱ق س
نمک۱ق چ
ماست۲ق س
آب ولرم حدود۱۰۰گرم
مواد شربت
شکر۲۰۰گرم
آب۱۰۰گرم
جوهرلیمو۱/۸ق چ
زعفران وگلاب مقداری
روش تهیه شربت
شکر و آب را مخلوط کرده روی شعله بگذارید تا آرام آرام بجوشد و شکر درون آب قبل از به جوش آمدن حل شود پس از۱۵دقیقه جوهرلیمو رابا ۱ق س آب ولرم مخلوط کرده درون شربت بریزید پس از ۵دقیقه گلوکز را اضافه کرده هم بزنید و اجازه دهید ۳دقیقه دیگربجوشد درآخر گلاب و زعفران را اضافه کرده شعله را خاموش کنید اجازه دهید شربت خنک شود
طرزتهیه خمیر
تمامی مواد خشک را باهم مخلوط کنید سپس روغن مایع و تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید ودرآخر کم کم آب ولرم را بیفزاییدتا جایی که غلظت خمیرمناسب باشد سپس روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید مواد۱ساعت استراحت کند تا اصطلاحا عمل آید سپس از مواد آماده شده درون روغن داغ قیف بزنید و پس از سرخ شدن کامل درون شهد آماده ولرم قرار دهید