خانم فاطمه بهجویان مربی آشپزی/ کاسادیا (کاسادیلا) مرغ مکزیکی
مواد لازم:
سینه مرغ. یک عدد
پیاز نگینی یک عدد
نان تورتیلا. به تعداد لازم
فلفل سبز تند ۲ عدد
پیازچه. یک ساقه
گوجه فرنگی یک عدد
گشنیز تازه ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع یا روغن زیتون به میزان لازم
پنیر چدار رنده شده یک پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده. یک پیمانه
ادویه: نمک، فلفل سیاه، زیره سبز، پاپریکا،اورگانو یا پونه کوهی
طرز تهيه:
ابتدا روغن و بعد پياز را در تابه ريخته تا سبك شود سپس مرغ و ادويه ها را با پياز تفت دهيد. پيازچه و فلفل سبز و گوجه فرنگي هم اضافه كنيد و با باقي مواد تفت دهيد ، در آخر گشنيز ساطوري شده. حال مواد مياني آمادست. نان تورتيلا از تركيب آب و آرد و مقدار خيلي كم تشكيل شده و با چرب كردن دست مواد خمير را خوب ورز داده و نيم ساعت استراحت به خمير لازمه. بعد به چونه هاي كوچك تقسيم كنيد و با وردنه باز كنيد. در يك ظرف نچسب، بدون استفاده از روغن ، خمير را نيمه پز كنيد.
وقتي نانهاي شما آماده شده، در تابه كمي چرب شده يك نان قرار دهيد روي آن از پنيرها و بعد موادي كه از قبل تفت داديد و در آخر يك نان ديگر روي مواد و كمي فشار دهيد تا مواد و نان به خوبي به هم بچسبد. نان را برگردانيد تا نان لايه بالا هم كمي برشته شود. برش بزنيد و نوش جان🌺