خانم فرزانه کارگر مربی آشپزی 1400/10/26

معرفی برنامه

خانم فرزانه کارگر مربی آشپزی/ آش اسفناج

اسفناج ۵۰۰ گرم

لوبیا چیتی ۱/۲پیمانه

برنج و بلغور گندم ۱/۳پیمانه

عدس ۱پیمانه

ماش ۱/۲پیمانه

پیاز درشت ۲عدد

سیر ۳ حبه

کشک ۱ قاشق غذا خوری

آویشن ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه ۱و ۱/۲قاشق چای خوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز پخت آش اسفناج:

حبوبات را از شب قبل به صورت جداگانه خیس کنید. در این مدت یکی دو بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آن ها از بین برود

لوبیا را پس از خیس خوردن بپزید و کنار بگذارید.

پیاز و سیر را ریز خرد کنید، ابتدا پیاز را با روغن تفت بدهید تا طلایی شود و سپس سیر خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس عدس و ماش و برنج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید زمانی که پختند ادویه ها و لوبیاهای پخته شده و پیاز و سیر داغ را اضافه کنید.

وقتی تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش اضافه کنید، کمی شعله را زیاد کنید تا حدود بیست دقیقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا اسفناج بپزد.

در نیم ساعت پایانی پخت، مقداری نعناع داغ و یک قاشق کشک به آش اضافه کنید، اجازه بدهید تا خوب جا بیفتد.

زمانی آش آماده شد، آن را در کاسه بریزید و با پیاز داغ، نعناع داغ، سیر داغ و کشک تزیین و سرو کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها