خانم شکوفه شیرالی مربی آشپزی / شیرینی نان برنجی
مواد لازم
روغن جامد یا روغن حیوانی ۱۲۵ گرم
پودر قند ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
هل ( پودر شده) ۱/۲ قاشق چایخوری
گلاب ( ۶۰ میلی لیتر)
آرد برنج ( الک شده) ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت (الک شده) ۲۰ گرم
تخم خرفه( برای تزیین ) به مقدار لازم
روش تهیه
۱- روغن و پودر قند را در ظرفی ریخته ؛ با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
۲- زرده تخم مرغ و هل را به مواد افزوده ؛ با همزن تا کرم رنگ شود.
۳-گلاب را به مواد بالا اضافه کنید پس از آن ؛ آرد برنج و نشاسته ذرت را به مواد بالا بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید ( در صورتی که خمیر شل بود ؛ مقداری آرد برنج به آن بیافزاید) سپس آن را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید .
۴-فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۵-پس از این مدت ؛ از خمیر به مقدارهای مساوی برداشته ؛ در دست گرد کنید . سپس آن ها داخل سینی فر قرار داده ؛ روی آن ها مهر بزنید و کمی تخم خرفه بپاشید.
۶-سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها بپزد.