خانم شکوفه شیرالی مربی آشپزی 1400/10/19

معرفی برنامه

خانم شکوفه شیرالی مربی آشپزی / شیرینی نان برنجی

مواد لازم

روغن جامد یا روغن حیوانی  ۱۲۵ گرم

پودر قند ۷۵ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد

هل ( پودر شده) ۱/۲ قاشق چایخوری

گلاب ( ۶۰ میلی لیتر)

آرد برنج ( الک شده) ۲۰۰ گرم

نشاسته ذرت (الک شده) ۲۰ گرم

تخم خرفه( برای تزیین ) به مقدار لازم

 

روش تهیه

۱- روغن و پودر قند را در ظرفی ریخته ؛ با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

۲- زرده تخم مرغ و هل را به مواد افزوده ؛ با همزن تا کرم رنگ  شود.

۳-گلاب را به مواد بالا اضافه کنید پس از آن ؛ آرد برنج و نشاسته ذرت را به مواد بالا بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید ( در صورتی که خمیر شل بود ؛ مقداری آرد برنج به آن بیافزاید) سپس آن را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید .

۴-فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۵-پس از این مدت ؛ از خمیر به مقدارهای مساوی برداشته ؛ در دست گرد کنید . سپس آن ها داخل سینی فر قرار داده ؛ روی آن ها مهر بزنید و کمی تخم خرفه بپاشید.

۶-سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها بپزد.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها